Як правильно обрати шапку на весну

Як правильно обрати шапку на весну

У нашому онлайн магазині представлений великий асортимент весняних аксесуарів і Ви можете купити дитячу шапку на сайті dembohouse.ua. Ми надаємо можливість замовлення товару оптом і в роздріб, а доставка можлива по всій території України.

Для малечі вкрай важливо завжди бути одягненими по погоді. У період міжсезоння зимові речі стають не актуальними, тому батьки шукають дитячі аксесуари, які змогли б захистити їх від вітру та дощу. Зазвичай на холодну погоду обирають більш щільніший варіант, а в теплу – легку трикотажну шапочку або берет. Але на що потрібно звернути увагу, при виборі і де краще купити дитячу весняну шапку?

Як правильно обрати аксесуар?

Найбільш актуальними моделями стануть снуди, комплекти біні, в'язані берети, кепки, пов'язки та хутряні навушники. Такі варіанти універсальні та комфортні.

Важливо також обрати приємний матеріал, який не буде приносити дискомфорту дитині. Оскільки їх шкіра досить чутлива, варто зупинити свій вибір на більш натуральних волокнах. Склад звичайно може бути змішаний. Виробники рекомендують обирати саме трикотажні шапки. Це ідеальний варіант для будь-якої погоди і перевага полягає в тому, що дитина зможе самостійно одягати аксесуар. У таких моделях в оптимальній пропорції кількість натуральних та якісних синтетичних волокон.

Як визначити розмір шапки?

Для того, щоб правильно визначити розмір шапки, потрібно виміряти окружність голови. Достатньо еластичної стрічки. Обгорніть голову трішки вище вух так, щоб сантиметр пройшов через центр чола.

Також Ви можете скористатися таблицею розмірів або зателефонувати до нашого менеджера, який проконсультує Вас в цьому питанні.

Окружність голови в сантиметрах Вік
36-38 0-3 місяці
38-40 3-6 місяців
40-42 6-9 місяців
42-44 9-12 місяців
44-46 12-18 місяців
46-48 18-24 місяці
48-50 2-4 роки
50-52 4-8 років
52-54 8-16 років

Але потрібно також врахувати, що кожна людина розвивається по іншому, тому не варто орієнтуватись тільки на стандартні виміри. Купити дитячу весняну шапку досить легко, якщо Ви обираєте перевіреного виробника. Магазин Dembo House пропонує великий вибір аксесуарів для дітей. Ми охоче допоможемо вибрати необхідний товар і підкажемо, на що ще потрібно звертати увагу при покупці.


Дата публікації: 11/8/2020
Автор:

Категорії: Останні новини


Коментувати...




Коментарі

Схожі публікації:

Публікацій не знайдено