ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ВИРОБНИК ГОЛОВНИХ УБОРІВ ДЛЯ ДІТЕЙ І ПІДЛІТКІВ DEMBOHOUSE У ВІННИЦІ

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ВИРОБНИК ГОЛОВНИХ УБОРІВ ДЛЯ ДІТЕЙ І ПІДЛІТКІВ DEMBOHOUSE У ВІННИЦІ

8 березня чудове свято для всіх жінок і дівчат.

Тернопільська компанія Dembohouse, яка займається виготовленням головних уборів для дітей і підлітків, організувала акцію для жителів міста Вінниці. Головною метою даної події було створення гарного настрою для батьків і дітей, привітання дівчаток зі святом, а також знайомство з українським брендом.

До акції могли приєднатися всі бажаючі. Отримати шапку в подарунок було дуже просто. Для цього всього лише потрібно було зробити фото на тлі рожевого банера з написом "Ти - натхнення". Тим самим компанія хотіла донести до людей, що кожен з нас особистість і має свій внутрішній світ, який надихає інших для створення чогось неймовірного.

Незважаючи на те, що дана акція була приурочена до дня дівчаток і шапки отримували тільки вони, але для хлопчиків також були подарунки у вигляді повітряних кульок з логотипом компанії.

Працівники компанії були приємно здивовані відкритістю і вихованістю місцевих дітей. Більшість з них не боялися підходити і цікавитися подією. Посмішка на обличчі дитини - це найкращий показник того, що дитина щасливий і задоволений. Вінниця - це місто, в яке хочеться повертатися знову і знову.

Варто звернути увагу на те, що в Україні є достатньо хороших вітчизняних виробників головних уборів для дітей.

З усією продукцією компанії Dembohouse можна ознайомитися на сайті: https://dembohouse.ua

Також тут можна зробити інтернет замовлення і отримати його на наступний день.


Дата публікації: 5/11/2019
Автор:

Коментувати...




Коментарі

Схожі публікації:

Публікацій не знайдено