Як підібрати дитячий хомут до шапки?

Як підібрати дитячий хомут до шапки?

Перевага хомута для дитини полягає в тому що вона може самостійно одягнути його. Це полегшує збори на вулицю, та допомагає привчити малюка до самостійності.

В онлайн – магазині Dembo House для дітей представлені різні види дитячих шапок з хомутом. Кожен варіант індивідуальний і може містити цікаві елементи дизайну. Купуючи у нас дитячі моделі, Ви можете бути впевнені в якості матеріалу та його надійності. Тканина завжди приємна на дотик, не втрачає колір та не стягується. Ми дбаємо про комфорт вашого малюка!

Як правильно носити хомут?

При купівлі певної моделі потрібно звернути увагу на розмір та колір виробу. Відтінок шарфа повинен поєднуватися з іншими елементами зимового гардеробу.

Хомут – це альтернатива шарфа, але відрізняється він тим, що його краї з’єднані між собою. Якщо елемент довгий, його можна скласти кілька разів, а якщо ні –просто одягніть його зверху або всередину куртки.

Як підібрати колір хомута під шапку?

Колір куртки і аксесуарів повинен бути в одній кольоровій гамі. Тому розглянемо декілька варіацій.

Сірий відтінок гармонійно поєднується з усіма кольорами. Це універсальний і класичний відтінок. Варто обирати більш нейтральні кольори аксесуарів, для того, щоб залишити акцент на верхньому одязі. Так найкращим варіантом будуть білий, чорний, кремовий, пудровий, лавандовий та інші пастельні відтінки.

Як створити стильний зимовий образ?

На що потрібно звернути увагу при виборі хомута?

  • Кольорова гамма. Звичайно ви можете обрати яскравий відтінок аксесуарів, але варто точно перевірити чи гармонійний він з верхнім одягом.
  • Розмір. Для початку обдумайте варіації носіння хомута. Якщо Ви не бажаєте заморочуватись над тим, щоб кожного ранку закручувати його в різні сторони, то краще обрати короткий варіант.
  • Матеріал виготовлення. Він має бути приємний на дотик.
  • Комфорт. Хомут повинен підходити саме Вам. Якщо виникають негативні відчуття, варто приміряти інший аксесуар.

Купити дитячі зимові шапки можна тут https://dembohouse.ua/catalog/zimovi-ditjachi-shapki.html. Наш інтернет - магазин представляє тільки якісні моделі з доставкою по всій території України. У електронному каталозі представлені моделі для різних сезонів. Зробіть Вашого малюка стильним і найоригінальнішим разом з Dembo House!


Дата публікації: 15/7/2020
Автор:

Категорії: Останні новини


Коментувати...




Коментарі

Схожі публікації:

Публікацій не знайдено