Види зимових шапок

Види зимових шапок

Яскраві шапки для дітей стануть чудовим аксесуаром в зимовий період. Також від якості головного убору залежить здоров'я дитини. Якщо шапочка сповзає і спричиняє тактильний дискомфорт, дитина починає відмовлятися від цього елементу гардеробу. Саме тому дуже важливо обрати правильну модель.

Онлайн - магазин Dembo House пропонує великий вибір дитячих головних уборів на будь-який смак за доступною вартістю. Бажаєте дізнатися як підібрати змову шапку без примірки? Тоді ця стаття для Вас.

Який матеріал обрати?

У нашому каталозі Ви зможете знайти моделі які виготовленні з натуральних волокон та синтетики. Таке поєднання допомагає зробити шапку більш стійкою до подразників. Натуральні волокна дозволяють шкірі дихати та не подразнюють її. А от синтетика утримує форму, стійкість кольору колір та захист від вологи.

Найкращим варіантом завжди буде:

  • Бавовна в поєднанні з синтетикою.
  • Акрил з шерстю або бавовною.
  • Натуральна тканина та хутро.

Перевагу варто відати моделям з підкладкою, оскільки вони забезпечують додатковий захист голови дитини. Також не забуваємо про способи фіксації. Для дітей молодшого віку краще підбирати варіанти на зав'язках.

Які моделі стануть трендом цієї зими?

  • Шапочки з помпонами завжди будуть популярними. Тканинна основа може бути різної форми – з об’ємними бортами, стандартного типу, в формі берету та грубої в’язки.
  • Шапка – шолом. Сміливо вибирайте таку модель, якщо зима дуже морозна і вітряна. Така модель прилягає до вух та закриває шию.
  • Біні + снуд. Цей варіант більш близький для підлітків, але малеча також полюбляє такі варіанти, оскільки вони мають можливість одягнути комплект без особливих зусиль.

У магазині Dembo House можна придбати шапку зимову дитячу оптово та в роздріб за найкращою вартістю. Ми здійснюємо доставку по всій Україні в найкоротші терміни та пропонуємо вигідні умови співпраці. Якщо у Вас виникли запитання зв’яжіться з нашим менеджером по телефону, який вказано на сайті.


Дата публікації: 1/6/2020
Автор:

Категорії: Останні новини


Коментувати...




Коментарі

Схожі публікації:

Публікацій не знайдено